Title Image

Virksomhedsprofil

Om os

 

Alfa Numismatics er en nystartet virksomhed med fokus på den klassiske numismatik. Vi er anden genrations numismatiker fra en familie der har være involveret i dansk og udenlandsk numismatik siden 1970erne. Selv har vi mere end 20 års erfaring med køb og salg af antik og middelalder numismatik og har efter en årrække i det private erhvervsliv besluttet at prøve kræfter med som professionelle numismatikere.

Vi er udelukkende internetbaseret da det sikrer en fleksibel tilgang til auktion og reducerer omkostninger til fordel for kunderne. På sigt overvejer vi at udgive auktionskataloger og afholde podieauktioner når det kan lade sig gøre.

 

Vision

 

Vores vision er til for at vise den retning vi ønsker at drive vores virksomhed. Det er reference punkt beslutninger og beskriver vores mål for virksomheden

  • Vi vil arbejde for at blive anerkendte og et af de første numismatiske auktioner samlere tænker på når de vil sælger og købe nye mønter.
  • Vi vil arbejde for at blive en afgørende spiller på det skandinaviske auktionsmarked for numismatik.
  • Vi vil arbejde for at få kvalitetsmønter og samlinger til auktion.
  • Vi vil arbejde for pålidelig og højest kundeservice, hvor kunderne er i centrum.
  • Vi vil arbejde for en kontinuerlig ansvarlig forretning

 

Mission

 

Alfa Numismatics vil være den bedste auktion i Skandinavien, med høj integritet og forpligtelser over for sælgere, købere og numismatikere generelt.

 

 

da_DKDanish